Finland  Finland

Ban Raya Resort & Spa - Phuket

Ban Raya on keinona on Island of Racha Yai, joka sijaitsee 12 nm etelään Phuket Island myös Etelä länsirannikolla Thaimaassa. Meidän Resort sijaitsee 2 minuutin kävelymatkan päässä kaunis snorklausta & diving uimaranta ja 20 minuutin kävelymatkan päässä tärkeimmistä uimaranta ja vene ankkuripaikassa.

Racha Yai on kaunis luonnontilaisia ja koruton Island. Ihanteellinen paikka päästä eroon siitä. Ei ole teitä ja näin ollen ei ole liikennettä. Se on pieni saari niin kävely on helppoa ja nautinnollista.

Ban Raya koostuu 60 eekkeriä annetun Kaakkois-kulmassa saarella. The resort istuu joka niemenkärki ja omaisuuden streaches alas kaksi lahdilla. Ensimmäinen Ao Konkare on joitakin parhaista sukellus ja snorklausta kyseisellä alueella ja toisaalta Ao Ter on kaunis valkoinen hiekka ja matala turvallista vettä uima-ja snorklausta.

English Indonesia Israel Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey China Korea Japan Thai